På Grand Hotel skal mat være en opplevelse. Vi ønsker å tilby våre gjester noe som vil løfte opplevelsen av ethvert besøk, derfor har vi utviklet en matfilosofi med historie og lokale råvarer som viktige ingredienser.
For bordbestilling ta gjerne kontakt med oss på 71 22 75 00
På Grand Hotel skal mat være en opplevelse. Vi ønsker å tilby våre gjester noe som vil løfte opplevelsen av ethvert besøk, derfor har vi utviklet en matfilosofi med historie og lokale råvarer som viktige ingredienser.
For bordbestilling ta gjerne kontakt med oss på 71 22 75 00
Friske grønnsaker, mais, cherrytomat, paprika, agurk, appelsin biter, ristet brød, honning og sennepseddik
GLT-SKL-SNP-HON-LØK-SVL
Potetsalat, aioli, remulade og flatbrød
LØK-GLT-EGG-MLK-NTR-SVL
Sprøstekt bacon, ristet brød, vårløk og gressløkspesto
LØK-GLT-EGG-MLK-NTR-SVL
Bakte søtpoter, grillet asparges, gressløkpesto og saffransaus
LØK-MLK-FSK-SVL-EGG-NTR
Bakte poteter fra Nora Gård, aroma sopp, grønne bønner, jordskokkpuré og peppersaus
MLK-SVL-SNP
Poteter fra Nora Gård, grillet asparges, grillet gulrøtter, persillepuré og kantarellsaus
LØK-MLK-SVL
Hjemmelaget burger av storfe, servert med coleslaw fra sesongens grønnsaker, tomat, Jalapeños, bacon, alpeost fra Elnesvågen, syltet rødløk, pommes frites og aioli
MLK-GLT-LØK-EGG-SVL
Servert med salat, tomat, jalapeños, vegansk cheddar, syltet rødløk, pommes frites og vegansk hvitløksdressing
GLT-LØK-SVL-SNP
Fylt med vaniljeiskrem, servert med jordbærsorbet, mandel crunch, bær og karamellsaus
GLT-EGG-MLK NTR
vaniljeis, bær og tindvedsaus
GLT- MLK -EGG
Servert med sprø vaffel, friske bær og tindvedsaus
MLK-GLT
Marinert biff, løk, champignon, paprika, ost
Pepperoni, skinke, ananas, paprika, ost
Skinke, biff, løk, sjampignon, ost
Biff, salami, pepperoni, løk, ost