På Grand Hotel skal mat være en opplevelse. Vi ønsker å tilby våre gjester noe som vil løfte opplevelsen av ethvert besøk, derfor har vi utviklet en matfilosofi med historie og lokale råvarer som viktige ingredienser.
For bordbestilling ta gjerne kontakt med oss på 71 22 75 00
På Grand Hotel skal mat være en opplevelse. Vi ønsker å tilby våre gjester noe som vil løfte opplevelsen av ethvert besøk, derfor har vi utviklet en matfilosofi med historie og lokale råvarer som viktige ingredienser.
For bordbestilling ta gjerne kontakt med oss på 71 22 75 00
Servert med julienne-grønnsaker, grillet ciabatta, dillsmør og friske urter.
MLK-FSK-GLT-LØK
Med sprøstekt sjalottløk, rødløkchutney, rosmarinmajones og grillede cherry tomater.
GLT-LØK-EGG-SNP-HON)
Servert med chili- og limesmør, avokadopuré, salatblad og grillet ciabatta.
SKL-MLK-GLT-LØK
Poteter fra Nora Gård, grillet sopp og asparges, karamellisert gulrotpuré og rosmarinsaus
MLK-LØK-SOY-SVL
Bakt jordskokk, grønne bønner, poteter fra Nora Gård, persillepuré og blåmuggostsaus.
LØK-MLK
Servert med hertuginnepoteter, søtpotetpuré, asparges og sitronsaus
MLK-FSK-LØK
Med kantarellsaus, toppet med parmesanost, bacon, fersk persille og grillet brød.
LØK-MLK-GLT
Hjemmelaget hamburger servert med coleslaw, tomat, jalapeños, salat, syltet rødløk, bacon, Alpeost fra Elnesvågen, pommes frites og aioli
MLK-GLT-LØK-EGG-SNP-SVL
Salat, tomat, jalapeños , vegansk cheddar, syltet rødløk, pommes frites og vegansk aioli
GLT-SVL-LØK-SNP
Potet fra Nora Gård, asparges, og persillepuré.
SOY-LØK-SVL
Servert på pavlovacrumble med jordbær- og myntecoulis og friske bær.
EGG
Med blåbærfyll, servert med rabarbramousse og friske bær.
GLT-EGG-MLK
Med ristede hassel- og valnøtter og sjokoladesaus.
NTR-MLK-EGG
Marinert biff, løk, champignon, paprika, ost
Pepperoni, skinke, ananas, paprika, ost
Skinke, biff, løk, champignon, ost
Biff, salami, pepperoni, løk, ost